Få naturen ind i soveværelset

Få naturen ind i soveværelset

Vi lever i en tid, hvor der er kommet rigtig meget fokus på naturen og heldigvis for det! Slut med både skrigende pangfarver og kolde, hvide, kliniske designs i de danske hjem. Nu er turen kommet til naturen, hvor vi hylder alt omkring os. Med vores pulserende hverdag findes der en eller anden form for ro og intensitet i naturens elementer. Læs med videre og få inspiration til, hvordan du kan lade naturen udfolde sig i dit soveværelse og skabe en helt anden stemning.

Forkæl dig selv med et lækkert soveværelse

Prøv at tænk på, hvor mange timer du bruger i soveværelset i løbet af et døgn. For de fleste ligger dette tal på cirka en tredjedel af døgnets 24 timer. Ser du TV i sengen om aftenen, eller læser i en bog, vil tallet sikkert være endnu højere. Når du indretter dit soveværelse, er det for at forkæle dig selv. Du fortjener et lækkert frirum, hvor du kan trække dig tilbage og bare være dig. Tage hyggesokker og den grimmeste pyjamas på og bare lade ud i sengen.

Seng og sengeborde med råt træ-look

Vil du gerne skabe lidt ekstra hygge i soveværelset, kan det være oplagt at lade noget natur rykke med ind i soveværelset. Trænger din seng eller sengeborde til at blive skiftet ud, kan du eksempelvis vælge en sengeramme med matchende sengeborde i et lækkert, råt design med autentisk trælook. Se eventuelt her, hvor du kan finde flotte og billige senge med god komfort. Der kan du også blive klogere på kvaliteten af de enkelte senge og bedre bedømme, hvad du selv kunne tænke dig.

Praktisk seng med opbevaring under i form af skuffer

Du kan eksempelvis købe lækre sengerammer i det flotteste træ, hvor der er opbevaring under sengen. Dette er super praktisk, hvis du har nogle pyntepuder liggende på sengen om dagen, som du gerne vil have gemt af vejen, når du sover. Det er ikke særlig fedt at have dem liggende på gulvet en hel nat. Her er det oplagt at vælge pyntepuder og eventuelt også et pyntetæppe med naturdesign.

Dekorer væggene i naturens ånd

Find noget dekoration, der matcher farven på sengen, og som har rødder i naturen. Det er meget moderne at finde drivtømmer og male på det, for så at lade det pryde væggen i stuen, soveværelset, eller hvor man nu har lyst. Skriv dit yndlingscitat eller dig og din partners navn på og hæng skiltet over sengegavlen.

Lad grønne planter pryde i vindueskarmen

Vælg nogle grønne planter, der kan pryde i vindueskarmen. Disse giver liv til indretningen, og så ilter planter også rummet en smule. Har du soveværelsesmøbler i træ-look, vil grønne planter passe helt perfekt ind.